Η Μάγισσα – Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος δημοσίευσε χθες το βράδυ μια ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στα πρωταγωνιστικά ζευγάρια του δεύτερου κύκλου της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» του ΑΝΤ1. Στην ανάρτησή του, ο κ. Χαρίτος περιέγραψε τη διαδικασία δημιουργίας και ζωντάνευσης ενός χαρακτήρα.

Η Μάγισσα – Τα Πρωταγωνιστικά Ζευγάρια του 2ου Κύκλου

Αρχικά, εξήγησε πως η δημιουργία ενός χαρακτήρα ξεκινά με την επιλογή του ηθοποιού. Ακολούθως, περνούν ατέλειωτες νύχτες όπου φαντάζεται τι φοράει, πώς περπατάει, πώς μιλάει, τα μαλλιά του, πώς νευριάζει, γιατί και αν κλαίει, και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν την προσωπικότητα και τη ζωή του χαρακτήρα. Μετά από μήνες δουλειάς, παρουσίασε τα δύο βασικά ζευγάρια της νέας σεζόν. Οι Maria Kitsou, Meletis Ilias, Giorgos Papageorgiou και Elena Salabasi αναλαμβάνουν τους απαιτητικούς ρόλους της νέας σεζόν.

Με αυτή την ανάρτηση, ο Χαρίτος μας έδωσε μια γεύση από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που απαιτείται για να δημιουργηθεί μια επιτυχημένη σειρά, προσφέροντας ταυτόχρονα μια πρόγευση από τις νέες συναρπαστικές ιστορίες που θα μας καθηλώσουν. Ποιες ανατροπές και εκπλήξεις μπορούμε να περιμένουμε από τα νέα επεισόδια; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις και οι δυναμικές μεταξύ των πρωταγωνιστικών ζευγαριών στη νέα σεζόν;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ