Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φέρνει σημαντικές ανατροπές τόσο στην υπόθεση όσο και στο καστ. Ένας διάσημος Youtuber, ο Jack Lope, εισβάλλει στην σειρά, όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram για την εμφάνισή του στη νέα σεζόν της “Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά”.

Η Μάγισσα – Ποιος Διάσημος youtuber εισβάλλει στη σειρά;

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, όπου οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές θα επανέλθουν με μια εντυπωσιακή αλλαγή στον χρόνο: από το 1910 στο 1710, με αποκαλύψεις που θα είναι γεμάτες ένταση. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά με τρεις κρίσιμους ρόλους που θα φωτίσουν τη συνέχεια της ιστορίας. Ο Ανδρέας Λάσκαρης, απόγονος της Θεοφανώς, θα μας μεταφέρει στο 1910, ενώ οι πρόγονοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, Νικήτας Λάσκαρης και Μήτρος Γερακάρης αντίστοιχα, θα μας ταξιδέψουν στο 1710. Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710, οι Νικήτας Λάσκαρης και Μήτρος Γερακάρης θα γίνουν οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας.

Η έντονη έχθρα τους θα επηρεάσει τις ζωές τους και την πλοκή της σειράς. Οι δύο οικογένειες, Μοντιλιάνι και Εσπόζιτο, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σεζόν του ΑΝΤ1. Στη Μάνη του 1710, το φτερωτό λιοντάρι, σύμβολο της θαλασσινής πολιτείας, θα επιδεικνύει τη δύναμη και την κυριαρχία του. Ωστόσο, πίσω από τις πολιτικές ίντριγκες και τα παιχνίδια εξουσίας, μια καρδιά θα κατακαεί από τις δικές της φλόγες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ