Η Μάγισσα – Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου. Τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, με τους συντελεστές να μεταμορφώνονται στους ρόλους τους και να υπόσχονται εντυπωσιακές σκηνές που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η Μάγισσα – Νέες backstage φωτογραφίες απο τα γυρίσματα

Πριν ακόμη η ιστορία πάρει σάρκα και οστά στη μικρή οθόνη, έχουμε στη διάθεσή μας φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα, το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα και τη δράση που θα δούμε. Οι σκηνές που δημιουργούνται υπόσχονται να αφήσουν το κοινό με αγωνία, ενώ οι ηθοποιοί ξεδιπλώνουν το υποκριτικό τους ταλέντο σε μια παραγωγή που αναμένεται να καθηλώσει. Η σειρά θα μεταφέρει τους τηλεθεατές σε μια εποχή που δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα στη μικρή οθόνη, προσφέροντας μια μοναδική και φρέσκια οπτική.

Το σενάριο υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λευτέρης Χαρίτος. Η σειρά επικεντρώνεται σε ιστορικές και φανταστικές πτυχές της εποχής, δίνοντας έμφαση σε μια ατμόσφαιρα που θα συναρπάσει τους θεατές με τις συγκρούσεις, τα πάθη και τις μαγικές ανατροπές της.Η Μάγισσα - Νέες backstage φωτογραφίες απο τα γυρίσματα

Η υπόθεση της σειράς
Μέσα από τη στοά του χρόνου, ένα ταξίδι αρχίζει με αφετηρία το 1710… Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, όμως, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση των προγόνων του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας, τότε που η Μάνη ζούσε κάτω από την κυριαρχία των Ενετών. Ο διοικητής της περιοχής, Σίλβιο Εσπόζιτο, με τη γυναίκα του, Ρενάτα, μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας. Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του, Πανδώρας, θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη, ενώ η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι.Η Μάγισσα - Νέες backstage φωτογραφίες απο τα γυρίσματα

Ματαιωμένοι έρωτες, σχέδια διεκδίκησης και εξουσίας, κοινωνικές αναταραχές και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν πιστούς συμμάχους και σκληρούς εχθρούς. Μια ραγισμένη καρδιά θα καεί από την ίδια της τη φλόγα. Πρωταγωνιστές είναι σημαντικοί Έλληνες ηθοποιοί, όπως η Μαρία Κίτσου, ο Μελέτης Ηλίας, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Σπύρος Τσεκούρας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και άλλοι, οι οποίοι δίνουν ζωή στους ήρωες της σειράς. Ο καθένας από αυτούς ενσαρκώνει χαρακτήρες με δυνατές προσωπικότητες και ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ενώ το ταλέντο τους προσθέτει βάθος στις ιστορίες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ