Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”, η Πανδώρα θα επιδιώξει με κάθε μέσο για να κατακτήσει τον Σίλβιο. Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να φέρει εντυπωσιακές ανατροπές και αποκαλύψεις. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο, και η παρουσία της Μαρίας Κίτσου στον ρόλο της Πανδώρας αναμένεται να ταράξει τη Μάνη του 1710.

Η Μάγισσα – Η Πανδώρα κάνει δικό της τον Σίλβιο

Στο νέο τρέιλερ που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, η Πανδώρα παρακολουθεί κρυφά τον Σίλβιο Εσπόζιτο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου, όταν εκείνος είναι ημίγυμνος στο μπάνιο. Την ίδια στιγμή, η Λεώνη, που υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά, προσεγγίζει την Πανδώρα και σχολιάζει πως όλες θα ήθελαν τον Σίλβιο στο κρεβάτι τους. Αυτή η ατάκα ενισχύει την αίσθηση ότι η Πανδώρα κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία θα ξεδιπλωθούν στα επόμενα επεισόδια. Ίσως να πρόκειται για ένα παράνομο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, η Πανδώρα ερωτεύεται τον Σίλβιο, αλλά η αρχική του αδιαφορία δεν την αποθαρρύνει. Η Πανδώρα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει. Η Μαρία Κίτσου, που ερμηνεύει την Πανδώρα, έχει περιγράψει τον χαρακτήρα της ως μυστηριώδη και αινιγματικό. Η Πανδώρα, αν και φαίνεται ειλικρινής και ντόμπρα, κρύβει πολλές πτυχές της προσωπικότητάς της.

Ο Σίλβιο Εσπόζιτο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είναι Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο, και η παρουσία του στη Μάνη με τη σύζυγό του Ρενάτα θα προκαλέσει αναταραχές. Όταν ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι και η Πανδώρα φτάσουν στη Μάνη, θα αποκαλυφθούν σκοτεινά μυστικά και κρυφές επιθυμίες. Σκηνές ματαιωμένων ερώτων, σχέδια εξουσίας και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν νέους συμμάχους και αντιπάλους, με τη ροή της ιστορίας να εξελίσσεται σε μια καταιγίδα συναισθημάτων και συγκρούσεων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ