Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται να μας καθηλώσει και να μας αποκαλύψει αν η Θεοφανώ είναι τελικά νεκρή ή όχι. Σε αυτή τη σεζόν, θα παρακολουθήσουμε τόσο ένα prequel όσο και ένα άλμα στο χρόνο, πηγαίνοντας στο μέλλον.

Η Μάγισσα – Η Αλήθεια για τη Θεοφανώ Αποκαλύπτεται

Θα δούμε επίσης πολλά στοιχεία που θα λύσουν τις απορίες που μας άφησε ο πρώτος κύκλος. Η βασική ομάδα ηθοποιών έχει ολοκληρωθεί και τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Περιμένουμε επίσης νέες προσθήκες ηθοποιών καθώς η σειρά προχωρά. Ο τίτλος του δεύτερου κύκλου, “Φλεγόμενη Καρδιά”, προμηνύει σημαντικές αποκαλύψεις. Οι χαρακτήρες της σειράς παραμένουν αινιγματικοί και κρύβουν πολλά μυστικά. Θα δούμε και τους προγόνους της Κυπριανής και της Αναχίτ, ενώ θα γίνει αναδρομή στο 1910, με εκπλήξεις σχετικά με τον γιο της Θεοφανώς.

Αν και δεν γνωρίζουμε αν η Έλλη Τρίγγου θα εμφανιστεί ως Θεοφανώ σε κάποιο flashback, η ηρωίδα ίσως έχει πεθάνει. Ωστόσο, θα συνεχίσει να ζει μέσα από το χάρισμα που κληρονόμησε ο γιος της. Στο τελευταίο πλάνο της πρώτης σεζόν, τα μάτια του γιου της έγιναν μπλε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο του κληρονομικού της χαρίσματος. Η σειρά αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, προσφέροντας απαντήσεις και νέες προκλήσεις. Η πλοκή, με τα συνεχή άλματα στον χρόνο και τις αποκαλύψεις, υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ