Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” ετοιμάζεται να ενθουσιάσει με ανατροπές, μυστικά και ένα νέο παράνομο ζευγάρι! Η πρεμιέρα του αναμένεται τον Οκτώβριο, και η Μάνη του 1710 θα κλυδωνιστεί από τις εξελίξεις που φέρνει η Πανδώρα Μοντιλιάνι, την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου.

Η Μάγισσα – Αυτό είναι το παράνομο Ζευγάρι του β κύκλου

Στο νέο τρέιλερ που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, η Πανδώρα παρακολουθεί κρυφά τον Σίλβιο Εσπόζιτο, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, τη στιγμή που αυτός είναι ημίγυμνος στο μπάνιο. Η Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά) πλησιάζει την Πανδώρα και της αναφέρει ότι πολλές θα ήθελαν να βρεθούν μαζί του στο κρεβάτι. Η αντίδραση της Πανδώρας φανερώνει ότι κρύβει πολλά, τα οποία θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια. Ίσως η σειρά να κρύβει ένα παράνομο ζευγάρι. Η Μαρία Κίτσου περιγράφει τον χαρακτήρα της Πανδώρας ως σκοτεινό και αινιγματικό. “Είμαι η Πανδώρα Μοντιλιάνι από την Πάργα, παντρεμένη με τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι, ερευνητή.

Η Πανδώρα είναι μυστηριώδης και δεν φανερώνει εύκολα τα συναισθήματά της. Είναι ειλικρινής και σιγά σιγά αποκαλύπτονται οι πτυχές της προσωπικότητάς της. Η άφιξή της στη Μάνη θα προκαλέσει υπερφυσικές δυνάμεις και επεισοδιακές εξελίξεις”. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρει για τον ρόλο του: “Είμαι ο Σίλβιο Εσπόζιτο, Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Εδώ και ένα χρόνο, ζω με τη γυναίκα μου Ρενάτα στον πύργο των Λασκαραίων. Μου αρέσει η καλή ζωή και έχω καλή σχέση με τους Μανιάτες”.

Το ταξίδι μας ξεκινά το 1710, με τη Μάνη υπό την κυριαρχία των Ενετών. Ο Σίλβιο Εσπόζιτο και η γυναίκα του Ρενάτα έχουν κερδίσει την αποδοχή των ντόπιων, αλλά η άφιξη του Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της Πανδώρας θα αποκαλύψει ανομολόγητα πάθη και μυστικά. Η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα οδηγήσει τους χαρακτήρες σε μονοπάτια γεμάτα σκοτάδι. Ματαιωμένοι έρωτες, σχέδια εξουσίας και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν συμμάχους και εχθρούς. Μια καρδιά θα καεί από τη δική της φλόγα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ