Η Μάγισσα – Η Πανδώρα και ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι θα φέρουν δραματικές αλλαγές στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Το ζευγάρι κατοικεί σε ένα επιβλητικό σπίτι στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, το οποίο ο Μελέτης Ηλίας, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζουζέπε, μας παρουσίασε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram.

Η Μάγισσα – Αυτό είναι το αρχοντικό των Μοντιλιάνι

Η ιστορία εκτυλίσσεται το 1710 στην Ενετοκρατούμενη Μάνη και το 1910. Στην εποχή της Ενετοκρατίας, ο φτερωτός λέοντας της Βενετίας κυριαρχεί και επιδεικνύει τη δύναμη της θαλασσινής πολιτείας. Ωστόσο, πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας που εξελίσσονται, μια ραγισμένη καρδιά παλεύει με τις φλόγες της. Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, με καταγωγή από την Πάργα, είναι παντρεμένη με τον Ενετό ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Η Μάγισσα - Αυτό είναι το αρχοντικό των ΜοντιλιάνιΟ ρόλος της, τον οποίο ενσαρκώνει η Μαρία Κίτσου, είναι κεντρικός στη σειρά. Ο Τζουζέπε, που εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα πριν γνωρίσει και παντρευτεί την Πανδώρα, θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη υποβιβασμό.

Παρά την αρχική δυσαρέσκεια της Πανδώρας για τη μετάθεση του συζύγου της στο Πόρτο Κάγιο, σύντομα ανακαλύπτει ότι η Μάνη θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Η σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” υπόσχεται να προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο, γεμάτο ένταση, πάθος και ανατροπές, καθώς το ζευγάρι Μοντιλιάνι βρίσκεται αντιμέτωπο με τις προκλήσεις της εποχής και τις προσωπικές τους δυνάμεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ