Η Μάγισσα – Η ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη θα υποδυθεί τη νέα κυρία των Λασκαραίων στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Μάγισσα”. Η ιστορία μας μεταφέρει στη Μάνη του 1710, όταν ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης ξεκινούν μια αδυσώπητη αντιπαλότητα που θα σφραγίσει τις οικογένειές τους.

Η Μάγισσα – Αυτή είναι Η νέα κυρία των Λασκαραίων

Ο Νικήτας, προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, συμμετείχε στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Τον χαρακτήρα του Νικήτα θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Ποιμενίδης, ενώ η Ελευθερία Κοντογεώργη θα αναλάβει το ρόλο της συζύγου του. Η παρουσία της, γοητευτική και έγκυος, θα φέρει τον διάδοχο της οικογένειας, προκαλώντας ερωτήματα για το αν θα είναι η νέα Δαμιανή.Η Μάγισσα - Αυτή είναι Η νέα κυρία των Λασκαραίων

Παράλληλα, η αντιπαλότητα του Νικήτα με τον Μήτρο Γερακάρη θα φτάσει σε ακραίο σημείο. Ο Μήτρος, προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο.

Έχοντας αποσυρθεί από τη θάλασσα, διοικεί πλέον την περιοχή με τη βοήθεια μιας ομάδας ανθρώπων που έχει οργανώσει γύρω του. Ικανός και αδίστακτος, ελέγχει ένα καπηλειό με πόρνες. Στον ρόλο του Μήτρου θα δούμε τον Σπύρο Τσεκούρα. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς κάνει ένα άλμα στο μέλλον, φέρνοντάς μας στο 1910, όπου ο απόγονος της Θεοφανώς, Ανδρέας Λάσκαρης, θα παίξει κεντρικό ρόλο. Τον χαρακτήρα του Ανδρέα θα υποδυθεί ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, ανοίγοντας νέες σελίδες στην ιστορία των δύο οικογενειών.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ