Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την Έλλη Τρίγγου στον ρόλο της Θεοφανώς, ώστε να συνδεθούν οι δύο ιστορίες. Ίσως εμφανιστεί και σε flashbacks, που θα διευκολύνουν την κατανόηση των προηγούμενων και μετέπειτα γεγονότων.

Η Μάγισσα – Έτσι θα επιστρέψει η Θεοφανώ στη σειρά

Παράλληλα, ο Νικήτας Λάσκαρης, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Ποιμενίδης, και ο Μήτρος Γερακάρης, τον οποίο ερμηνεύει ο Σπύρος Τσεκούρας, θα είναι οι συνδετικοί κρίκοι σε μια σκληρή αντιπαλότητα, η οποία θα σημαδέψει την πορεία τους και θα καθορίσει τη συνέχεια της ιστορίας. Ο Νικήτας Λάσκαρης, προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πολέμησε στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Σήμερα, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών. Από την άλλη, ο Μήτρος Γερακάρης, προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο.

Αφού εγκατέλειψε τη ζωή του πειρατή, έχει πλέον ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες, όπου γύρω του έχει συγκεντρώσει μια ομάδα ανθρώπων που του επιτρέπει να ελέγχει την περιοχή. Ποια είναι η αληθινή πηγή της αντιπαλότητας μεταξύ του Νικήτα Λάσκαρη και του Μήτρου Γερακάρη; Πώς θα επηρεάσει αυτή η σύγκρουση τις ζωές των απογόνων τους; Τι ρόλο θα παίξει η Θεοφανώ στην εξέλιξη της ιστορίας, και ποια κρυμμένα μυστικά θα αποκαλύψουν τα flashbacks; Πώς θα διαμορφωθούν οι συμμαχίες και οι αντίπαλες δυνάμεις στον αγώνα για εξουσία και επιβίωση;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ