Τα πρώτα επεισόδια του πέμπτου κύκλου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» φέρνουν συγκλονιστικές εξελίξεις, με την Αναστασία να περνά μια δραματική ανατροπή που αλλάζει οριστικά τη ζωή της. Η Άννα, ζωντανή αλλά εξαντλημένη από όσα έζησε, επιστρέφει στους δικούς της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επίθεση στον Αποστόλη. Η ίδια είδε με τα μάτια της να τον πυροβολούν, αλλά πιστεύει ακράδαντα πως είναι ζωντανός και ζητά επίμονα από την αστυνομία να τον βρει. Παρά τις έρευνες, τα ίχνη του παραμένουν άφαντα.
Η Γη της Ελιάς: Το πτώμα του Αποστόλη συγκλονίζει τη Μάνη
Η αλήθεια αποδεικνύεται πιο σκληρή απ’ όσο περίμεναν όλοι. Οι δράστες είχαν ρίξει τον Αποστόλη στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμη ζωντανός αλλά βαριά τραυματισμένος. Με τον καιρό, ένα τραγικό εύρημα φέρνει νέα αναστάτωση. Ψαράδες της περιοχής βρίσκουν κάτι που ξεβράζει η θάλασσα και καλούν αμέσως τις αρχές. Η κινητοποίηση είναι άμεση και τελικά διαπιστώνεται ότι πρόκειται για πτώμα άνδρα. Οι ελπίδες γκρεμίζονται όταν η εξέταση δείχνει πως ο νεκρός είναι ο Αποστόλης.
Η Γη τη Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις της σειράς.
Η είδηση διαλύει την Άννα, που χάνει τον μοναδικό άνθρωπο που της είχε απομείνει. Αδυνατεί να αντέξει κι άλλο πένθος και λυγίζει μπροστά στον πόνο. Δίπλα της στέκονται οι κοντινοί της άνθρωποι, όμως κανείς δεν καταφέρνει να της δώσει πραγματική δύναμη. Το σοκ είναι τεράστιο και για την Αναστασία, που είχε δεθεί βαθιά με τον Αποστόλη. Η κατάρρευσή της είναι τόσο μεγάλη που βυθίζεται σε βαριά κατάθλιψη και φτάνει μέχρι και στο κατώφλι της αυτοκτονίας. Ο πέμπτος κύκλος ξεκινά με την πιο σπαρακτική απώλεια.