Παγιδευμένοι – Η ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς σοκάρει τους πάντες όταν το δικαστήριο ανακοινώνει την άδικη απόφασή του. Όλοι μένουν άναυδοι. Η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σκληρή πραγματικότητα. Τα στοιχεία εναντίον του Δημήτρη δεν μπορούν να αγνοηθούν. Όλοι είναι εναντίον του, και η Άννα αγωνίζεται μάταια για να τον σώσει.

Παγιδευμένοι – Η Άννα κάνει την ανατροπή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Άννα έχει στο πλευρό της την Υβόννη, την Αγγελική, τον Ανδρέα και τον Σπύρο, όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους Δημήτρη να αθωωθεί και να αποφύγει τη φυλακή. Η μέρα της δίκης φτάνει και το δικαστήριο αποφασίζει ομόφωνα ότι είναι ένοχος. Η Άννα χάνει το μυαλό της, ξεσπά σε έντονη αντίδραση και δεν μπορεί να δεχτεί την απόφαση. Του υπόσχεται ότι θα τον βγάλει από τη φυλακή, ακόμη κι αν χρειαστεί να ανατρέψει τα πάντα.

Θα καταφέρουν άραγε να τον σώσουν; Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από αυτή την ιστορία αλώβητο; Η Άννα θα συνεργαστεί με ποιους και ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτών των ενεργειών; Όλα θα ανατραπούν στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ