Ο Απόλλωνας Σμύρνης νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καμάρας», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League, έφτασε στο πρώτο «τρίποντο» ύστερα από τρεις σερί ήττες και μια ισοπαλία και υποχρέωσε τον αντίπαλό του σε δεύτερη διαδοχική ήττα.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα, χαμένες ευκαιρίες και τελικά το σκορ άνοιξε τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ύστερα από συνεργασία πέντε παικτών και τελικό αποδέκτη τον Μπεντινέλι, εκείνος νίκησε τον Μανδά για το 1-0.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πίεσε για την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά ο Αγκάγιεφ έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία πλασάροντας πολύ ψηλά στο 54΄.

Δέκα λεπτά μετά, από ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου, ο Μανούσος δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να βρει δίχτυα. Κι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, έγινε το 2-0 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 67΄.

Στο σημείο εκείνο ο Κολ ξέφυγε από τον Γούτα, βρήκε τον Ντάουντα κι ο τελευταίος με δεξί διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά διπλασιάζοντας.

Ο Βέρχουλστ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ένα σουτ του Μουνίθ στο 88΄, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι στο 90΄ στην προσπάθεια του νεοεισελθόντα Μαυρομάτη, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.