Έντονη δυσφορία προκάλεσε στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει έδρα στον πρώτο αγώνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο η ομάδα της Ηπείρου ήταν γηπεδούχος.

Η μεταφορά της έδρας από την πρωτεύουσα της Ηπείρου και τους «Ζωσιμάδες» στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, έφερε αγανάκτηση στη διοίκηση και ειδικά στον μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοβασίλη, καθώς ελήφθη ερήμην και χωρίς τη συναίνεση της γηπεδούχου ομάδας.

«Δεν μας ρώτησε κανείς για την κατάσταση του γηπέδου και τι ενέργειες κάνουμε ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες για να το ετοιμάσουμε και δεν ρωτήθηκε κανένας ούτε από το ΠΕΑΚΙ πως είναι σήμερα ο καιρός στα Γιάννενα και σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο», έλεγαν οι Γιαννιώτες.

«Ήταν μια απόφαση που ελήφθη ερήμην μας και μας κοινοποιήθηκε πριν από λίγο, χωρίς ποτέ να συναινέσουμε. Έχουμε έτοιμους τους “Ζωσιμάδες” για την Πέμπτη, για να κάνουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εξετάζουμε να κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης».