Με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη ολοκληρώθηκε ο τέταρτος κύκλος του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Ο ποδοσφαιριστής θα εισπράξει 100 χιλιάδες ευρώ που είναι και το χρηματικό έπαθλο, ωστόσο αρκετοί από τους παίκτες είναι κερδισμένοι.

Το ριάλιτι επιβίωσης εκτόξευσε τις μετοχές σχεδόν όλων των συμμετεχόντων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη έχουν κλείσει τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα αφού είναι αρκετά περιζήτητοι.

Ένας όμως παίκτης φαίνεται ότι έχει συζητείται από επιτελεία αρκετών καναλιών.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που όλα δείχνουν ότι θα εξαργυρώσει την πολύ καλή του παρουσία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του athensmagazine.gr ο επιχειρηματίας έχει δεχθεί σωρεία προτάσεων για τη νέα σεζόν από πρωινές εκπομπές.

Την πόρτα του επιχειρηματία, όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα, έχουν ήδη χτυπήσει η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου. Όπως αναφέρεται μάλιστα οι τρεις παρουσιάστριες επανασχεδιάζουν τις εκπομπές τους, καθώς ο ανταγωνισμός από Σεπτέμβρη αναμένεται να πιάσει «κόκκινο».

Οι ιθύνοντες των εκπομπών θεωρούν ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει το στυλ του Κωνσταντίνου Βασάλου που είχε καλά αποτελέσματα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.