Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε κατονομάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις για το Big Brother και τον ΣΚΑΪ

Χείμαρρος ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΪ και το Big Brother. Καλεσμένος στο τελευταίο «Πάμε Δανάη» της σεζόν, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη διαμάχη που έχει με το κανάλι του Φαλήρου, μετά την απόφαση να μην είναι αυτός που θα παρουσιάσει το ριάλιτι εγκλεισμού παρότι – όπως αναφέρει ο τραγουδιστής – είχε υπογράψει συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Τσαλίκης: Εκτός Big Brother 2 ο τραγουδιστής – Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιό του

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε κατονομάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. «Μου έκαναν εξώδικο την ημέρα που θα μου έλεγαν αν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία σε άλλο project. Μου έκαναν εξώδικο επειδή μίλησα στις 7 και μου ζητάνε και χρήματα. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή. Μου έκαναν εξώδικο στις 16 για το γεγονός ότι μίλησα στις 7, ενώ ήδη έχουν στείλει e-mail στις 31 Μαΐου. Και βγήκα εγώ ο ηλίθιος που ξαφνικά γύρισα από την Αυστραλία και ανακοινώνω εκπομπές. Είκοσι δύο χρόνια εγώ δεν μιλάω ποτέ. Έχω κάνει τέσσερα χρόνια τόσα δοκιμαστικά με τον ΣΚΑΪ, τόσες κουβέντες, δεν έχω μιλήσει ποτέ».

«Καβαλημένα μεγαλοστελέχη καναλιών που κάθονται σε μία καρέκλα και διαλύουν ζωές»

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνέχισε: «Οταν μιλάω, λέω πάντα την αλήθεια. Ο ΣΚΑΪ έπαιξε ένα παιχνίδι και το παίζει ακόμα. Εγώ δεν θα μίλαγα καθόλου. Χτύπησε το τηλέφωνό μου από παρουσιαστές πρώτης γραμμής, τους οποίους δεν θα εκθέσω ποτέ, γιατί είμαι εχέμυθος και κρατάω το λόγο μου. Αυτοί δεν κρατάνε το λόγο τους. Και μου είπαν για απίστευτο bullying για απίστευτες συμπεριφορές. Καβαλημένα μεγαλοστελέχη καναλιών που κάθονται σε μία καρέκλα και διαλύουν ζωές. Και λέω κάτσε ρε φίλε, αν το κάνουν σε μένα αυτό μετά από 22 χρόνια, στο παιδάκι που μόλις έχει τελειώσει τη σχολή δημοσιογραφίας τι θα κάνουν;» είπε ο Τσαλίκης.

«Γιατί δεν μιλάτε ρε παιδιά, ρώτησα κάποιους παρουσιαστές. Γιατί η ζωή τελευταία μας έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο πρέπει να μιλάμε. Και μου είπαν το αυτονόητο. Πέντε είναι τα μαγαζιά, άμα κλείσεις την πόρτα στο ένα, “εγώ από αυτό ζω τι θα κάνω”. Και θεώρησα χρέος μου – επειδή για μένα η τηλεόραση είναι πάρεργο – από το τραγούδι ζω, λέω “όχι ρε Γιώργο θα το πας μέχρι τέλους και ας κλείσει η πόρτα του ΣΚΑΪ”. Που η πόρτα του ΣΚΑΪ δεν κλείνει. Εγώ ελπίζω ο ΣΚΑΪ να κλείσει την πόρτα σε αυτούς που διαχειρίζονται την εικόνα ενός καναλιού που έχω στηρίξει τόσο πολύ.

Τσαλίκης για διαμάχη με ΣΚΑΪ: «Θα το πάω μέχρι τέλους»

«Και θα το πάω μέχρι τέλους. Και αυτοί οι τύποι όταν θα έρθει ο επόμενος Τσαλίκης θα το σκεφτούν πάρα πολύ προσεκτικά να φερθούν με αυτό τον υποτιμητικό τον άθλιο τρόπο. Δεν είναι δικό μου θέμα είναι θέμα όλων μας. […] Τη συνομιλία την άκουσε η γυναίκα μου και η συνεργάτιδα μου – που είπε “δεν θέλετε να τα βάλετε με τον ΣΚΑΪ”. Θέλουμε να τα βάλουμε, όχι με τον ΣΚΑΪ αλλά με οποιονδήποτε δεν σέβεται την αξιοπρέπειά μας, δεν σέβεται τον επαγγελματισμό μας, δεν σέβεται την ψυχή μας. Την ψυχή μου δεν θα τη βιάσει κανείς.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, αλλά βιάζει κάποιος την ψυχή σου και μετά σου λέει “Πόσο κάνει έλα να στα δώσω”. Σε ξεφτιλίζω και μετά σου λέω “όλα καλά, πόσο κάνει αυτό”. Δεν έχω πουληθεί ποτέ στη ζωή μου. Θα πρέπει να σέβονται» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης