Καλά και κακά νέα είχαν οι κριτές για τους 24 παίκτες του MasterChef 5 μετά το πρώτο Mystery Box και τεστ δημιουργικότητας του φετινού ριάλιτι.

Τρεις παίκτες κλήθηκαν μπροστά ως οι τρεις καλύτερες προσπάθειες. Και αυτοί ήταν η Ηρώ, ο Παύλος και ο Νίκος Σκορδάκης.

Η  μάχη για την κάρτα ασυλίας που έβγαλε ο Σωτήρης  Κοντιζάς δόθηκε ανάμεσα στον Παύλο και τον Νίκο, με τον δεύτερο να την κερδίζει.

Τα κακά νέα ήταν ότι οι κριτές κάλεσαν 4 παίκτες μπροστά ως τις χειρότερες προσπάθειες: τον Σερόπ, τη Χριστίνα, την Κωνσταντίνα και τον Πάνο.

Και οι 4 θα είναι υποψήφιοι στη δοκιμασία αποχώρησης, με τον Πάνο να ακούει τα δυσμενέστερα σχόλια κυρίως για το γεγονός ότι είχε υπέρμετρη αυτοπεποίθηση παρουσιάζοντας το πιάτο του που ήταν και το χειρότερο.

Μάλιστα κάποιοι χρήστες στο Twitter θύμισαν ότι στο χθεσινό επεισόδιο δήλωσε ότι αν βγει προτεινόμενος θα φύγει από μόνος του.

#masterchefGr Ειναι που έλεγε ότι θα βγαλει την ποδια και θα φυγει από μονος του χθες. Τι Κόόόότα ειναι ο Πανος !

— Mina Kakania (@mkakania) February 16, 2021

“Ότι δεν σε σκοτώνει σε κανει πιο δυνατό” είπε ο Πανούλης για να το παιξει σοφιστικέ και πριν από λίγο είπε “να ανταποδώσω αύριο καλύτερα”. Μιλάμε για ταγάρι από τα λιγα… #MasterChefGR

— Κάπταιν Είρων ⚓️ (@CptEirwn) February 16, 2021

Εντάξει ρε παιδιά, μην κράζετε Πανο, μπορεί να ακολουθήσει τελικά το plan Β. Αυτό που θα τους κέρδιζε όλους στη δοκιμασία και μετά θα έφευγε μόνος του. #MasterChefGR

— Emmanouela Mathioudaki (@EmmanouelaMath2) February 16, 2021

Θα κανει αυτο που ξερει λέει. Αρα τιποτα. Αρα φευγει.#MasterChefGR pic.twitter.com/S93zDVEp5Z

— Daemian_ (@Daemian_) February 16, 2021

Αυτός ο Πάνος δεν ήταν που θα έφευγε γιατί ήταν τεράστια προσβολή να είναι προτεινόμενος; Πως άλλαξε γνώμη έτσι εύκολα; #MasterChefGR

— Kiouria (@Poly_Kiouria) February 16, 2021

Σεφ έχω κι άλλη συνταγη να σας παρουσιάσω
με αβραστο ρυζι #MasterChefGR pic.twitter.com/dGYTUWUMcl

— Chris Pro (@Chris__Pro) February 16, 2021