Παγιδευμένοι – Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 είναι ανατρεπτικές. Ο Αλέκος Χατζής, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο αδίστακτος Ιάσωνας, που αποδείχθηκε πως δεν είναι γιος του, έχει στόχο να τον καταστρέψει.

Παγιδευμένοι – Απρόσμενη ομολογία τελειώνει τον Χατζή

Κατηγορείται για παράνομες πράξεις, και μετά την αποκάλυψη του Ιάσωνα, ο Χατζής βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Η απογοήτευση του είναι μεγάλη, αφού πίστευε πως ο Ιάσωνας ήταν ο γιος του και ένας πιστός σύντροφος. Ο ίδιος αλλά και η σύντροφός του, Υβόννη, αναρωτιούνται πώς δεν κατάλαβαν νωρίτερα τα κακόβουλα σχέδια του. Η Άννα, όμως, είναι εκεί για να στηρίξει τον Αλέκο. Μετά από πρόσφατη συνεργασία τους, αναλαμβάνει την υπεράσπισή του στα δικαστήρια.

Υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να αθωωθεί και να αποφύγει τη φυλακή, ανταμείβοντάς τον για τη στήριξή της στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον Δημήτρη. Παρά τις προσπάθειές τους, μια απρόσμενη ομολογία δυσχεραίνει τη θέση του Αλέκου και αθωώνει τον Ιάσωνα, ενώ η Υβόννη αισθάνεται μετανιωμένη για την εμπιστοσύνη της στον αδίστακτο Ιάσωνα. Ταυτόχρονα, ο Ιάσωνας έχει στο στόχαστρό του τον Δημήτρη, που προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι ο κρυφός συνεργός του.

Συνεπώς, οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς η Άννα και ο Αλέκος θα αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και πώς θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τις σκοτεινές ενέργειες του Ιάσωνα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ