Spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελίκή, που θα προβληθούν την εβδομάδα που έρχεται. Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση που η Τζένη τους πρόδωσε για δεύτερη φορά. Η Τζένη γυρνάει σπίτι της όπου έρχεται σε μία τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο γι’ αυτό που της έκανε.

Εχει σκοτώσει πάνω από μια φορά

Ο Νικόλας επισκέπτεται τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης του ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του και του λέει ότι δεν είναι καλά. Ο Νικόλας του αποκαλύπτει ότι μίλησε γι αυτό που έκαναν σε έναν ψυχίατρο και από τότε είναι πολύ καλύτερα. Ο Δημήτρης του αποκαλύπτει ότι έχει σκοτώσει πάνω από μια φορά.

Της αποκαλύπτει ότι το μωρό δεν πέθανε

Ο ντετέκτιβ της Τζένης την καλεί και της αποκαλύπτει ότι το μωρό της Αγγελικής δεν πέθανε. Η Τζένη λέει στην Αγγελική τι έμαθε, νομίζοντας ότι η Αγγελική της είπε ψέματα.Η Αγγελική αρνείται να πιστέψει αυτό που της λέει η Τζένη. Η Τζένη καταλαβαίνει ότι η Αγγελική δεν το ήξερε και της ζητάει συγγνώμη. Η Αγγελική ζητάει το τηλέφωνο του ντετέκτιβ.

Ο Δημήτρης ζητάει να δει και να μιλήσει με την Κατερίνα. Η Αθηνά του λέει ψέματα ότι η Κατερίνα δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Δημήτρης δεν την πιστεύει. Η Αθηνά του αυξάνει την ηρεμιστική δόση.Η Τζένη χαρίζει στον Στέφανο ένα δαχτυλίδι που ανήκε στον παππού της. μιλάνε και ο Στέφανος της λέει ότι θα παλέψουν για την σχέση τους.

Η Αγγελική μιλάει στον Μιχάλη για την εγκυμοσύνη της

Η Αγγελική μιλάει στον Μιχάλη για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και για όσα έμαθε τώρα. Ο Μιχάλης αναρωτιέται αν είναι δικό του το μωρό. Η Αγγελική λέει ότι ήλπιζε τότε να ήταν δικό του, αλλά δεν ξέρει.Ο Ανδρέας πάει την Σοφία ψηλά σε μία θέα και της μιλάει και για την δική του ζωή. Για τον άνδρα που βρήκε που βρήκε μες στο σπίτι του με την γυναίκα του. Η Σοφία γελάει με τον τρόπο που της μιλάει και της λέει ότι της πάει να γελάει.

Η αποκάλυψη του Παύλου για την σχέση του με την Τζένη φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Αργυρών. Η Τζένη έχει ξεσκεπαστεί και οι δικαιολογίες της δεν μπορούν πλέον να την καλύψουν.Ο Στέφανος την διώχνει από το σπίτι. Όταν τα νέα διαδίδονται, η Δανάη ζητάει απ’ την Αγγελική να είναι κοντά στον Στέφανο, γιατί μόνο αυτή μπορεί να τον βοηθήσει και να του σταθεί.

Την διώχνει από το σπίτι

Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση που η Τζένη τους πρόδωσε για δεύτερη φορά. Η Τζένη γυρνάει σπίτι της όπου έρχεται σε μία τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο γι’ αυτό που της έκανε.Ο Στέφανος μεθάει και καταλήγει στο σπίτι της Σοφίας όπου της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση του Παύλου και της Τζένης. Αυτό οδηγεί την Σοφία στο σπίτι της Τζένης για να την ξεμπροστιάσει.