Τη δεύτερη ισοπαλία της μέσα σε 9 ημέρες παραχώρησε η πρωτοπόρος της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτή την φορά στην Λεβάντε (1-1), σε εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ξέφυγε με +6 από την Ρεάλ Μαδρίτης και +9 από την Μπαρτσελόνα και παρότι απομένουν ακόμη 15 αγωνιστικές (οι δύο ομάδες της πρωτεύουσας έχουν από ένα ματς λιγότερο) και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, παραμένει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ροχιμπλάνκος» εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς που έδωσαν σε διάστημα 9 ημερών. Η αρχή έγινε με το 2-2 που παραχώρησαν στην Θέλτα στο «Μετροπολιτάνο», πριν από τέσσερα 24ωρα πέρασαν με «διπλό» από την έδρα της Γρανάδα (2-1) κι απόψε «σκόνταψαν» στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» απέναντι στην Λεβάντε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπαρντί στο 17΄, αλλά πριν κλείσει το πρώτο μέρος (37΄) ο Γιορέντε ισοφάρισε για τους Μαδριλένους, οι οποίοι προσπάθησαν για το γκολ της νίκης στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν τα κατάφεραν.