Σασμός – Ακόμη μία άφιξη προκαλεί τρόμο σε όλους πάνω που πίστευαν πως τα άσχημα ανήκουν στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η επιστροφή του Αντρέα στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες, που καταλαβαίνουν ότι οι σκοποί του αφορούν στον πατέρα του, τον Ρούσσο, και δεν είναι καλοί.

Σασμός – Ένα σκίτσο προδίδει τον επίδοξο δολοφόνο της

Έπειτα από αυτή την είδηση, ο Γιάννος κι ο Μανούσος αποφασίζουν να λουφάξουν, έως ότου περάσει η μπόρα και να σχεδιάσουν έτσι με την ησυχία τους το επόμενο χτύπημα εναντίον των Σταματάκηδων. Ταυτόχρονα, η Βασιλική περιγράφει προσεκτικά τον άντρα που εισέβαλε στο κελί της και την απείλησε. Το σκίτσο της γυναίκας βοηθάει τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει στον ιθύνοντα νου των χτυπημάτων εναντίον των Σταματάκηδων. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος και η Στέλλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, την ώρα που η παράδοση του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή πλησιάζει.

Λίγο μετά, η Βασιλική κάνει μία πρόταση στην Καλλιόπη, που της προκαλεί έντονη ανησυχία, ενώ μία ερωτική επανασύνδεση ξυπνάει στον Βαγγέλη και στην Ντίνα τα αισθήματα που τρέφουν εδώ και καιρό ο ένας για τον άλλο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ