Άγιος Έρωτας – Οι εξελίξεις στην επερχόμενη σειρά του Alpha, «Άγιος Έρωτας», υπόσχονται έντονα συναισθηματικά φορτισμένα επεισόδια. Ο νέος χαρακτήρας, ο οποίος προέρχεται από τη σειρά «Σασμός», προσθέτει μια νέα διάσταση στην ιστορία.

Άγιος Έρωτας – Απο το σασμό στη νέα σειρά του alpha

Ο Μιχάλης Αλικάκος εντάσσεται στο εντυπωσιακό cast της σειράς, το οποίο περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως οι Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα και πολλοί άλλοι. Ο Αλικάκος θα υποδυθεί έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την αποστολή να ερευνήσει δύο οικογένειες, των οποίων οι ιστορίες εξελίσσονται στην πλοκή της σειράς. Ο ρόλος του, σημαντικός για την ανάπτυξη της πλοκής, θα κρατήσει τον ηθοποιό στην σειρά για περίπου 10 επεισόδια. Ο χαρακτήρας του θα παρουσιαστεί με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ, φέρνοντας μια νέα διάσταση στο ρόλο του.

Η πλοκή της σειράς γύρω από έναν νεαρό ιερέα και καθηγητή θεολογίας, που φτάνει σε μια μικρή πόλη, αναστατώνει την τοπική κοινωνία. Ο ιερέας, γεμάτος γοητεία και μυστικά, δεν βρίσκεται τυχαία εκεί. Η άφιξή του προσελκύει όλα τα βλέμματα, τόσο παθιασμένα όσο και γεμάτα μίσος, ενώ γύρω του δημιουργούνται παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, ίντριγκες και δολοφονίες.

Η ιστορία εξελίσσεται με ένταση, καθώς ο πατήρ Νικόλαος καλείται να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές του συγκρούσεις, τις αδυναμίες και την πίστη του. Όλα επικεντρώνονται γύρω από την αληθινή αιτία της παρουσίας του στην πόλη και τα μυστικά που κρύβει. Το τέλος της σειράς προμηνύει μια σημαντική αποκάλυψη, ενώ οι χαρακτήρες αναζητούν δικαίωση και προσεύχονται για λύτρωση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ