Άγιος Έρωτας – Η νέα τηλεοπτική σειρά του ALPHA, αναμένεται να φέρει ανατροπές στα επόμενα επεισόδια, καθώς εντάσσεται ένας χαρακτήρας από το “Ναυάγιο”. Αυτή η σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα στην καινούργια τηλεοπτική σεζόν, φαίνεται πως θα κερδίσει το κοινό, όπως συνέβη με το “Σασμό”.

Άγιος Έρωτας – Απο το ναυάγιο στη νέα σειρά του alpha

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pythia.gr η ιστορία θα είναι γεμάτη αγάπη, εκδίκηση και δικαίωση, με ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η Ταμίλα Κουλίεβα, που θα υποδυθεί τη σύζυγο του πιο ισχυρού άντρα της περιοχής. Αφού εντυπωσίασε ως Υβόννη στους “Παγιδευμένους”, αυτή τη φορά θα αναλάβει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, έτοιμη να μας εκπλήξει. Η οικογένεια Μαρκόπουλου θα βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας, με πέντε παιδιά. Ο πατέρας, Παύλος Μαρκόπουλος, δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρότερη κόρη του, Χλόη, που ενσαρκώνει η Δανάη Παππά.

Ωστόσο, η μητέρα φροντίζει να βρίσκεται κοντά στο μικρότερο παιδί της, ένα αγόρι που θα υποδυθεί ο Σταυριανός Ξενουδάκης. Τον έχουμε ήδη απολαύσει ως Ορφέα στη σειρά “Ναυάγιο”, και τώρα θα τον δούμε στον ρόλο του “Βασιλάκη”, του μικρού γιου της οικογένειας Μαρκοπούλου, που αποτελεί την αγαπημένη αδυναμία της μητέρας του, την οποία ενσαρκώνει η Ταμίλα Κουλίεβα. Με ένα τέτοιο καστ και μια συναρπαστική ιστορία, ο “Άγιος Έρωτας” υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές και να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη επιτυχία της σεζόν.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ