Φόνοι στο καμπαναριό: Τα επεισόδια 3 και 4 της νέας σουρεαλιστικής κωμωδίας μυστηρίου Alpha!

3/11 Επεισόδιο 3

Η ανακάλυψη της κλοπής της εικόνας περιπλέκει περισσότερο έρευνα της ηγουμένης που ται να εξιχνιάσει κι αυτή την υπόθεση εκτός απ' τη δολοφονία.

Την ίδια , ο πατήρ Φανούριος υποψιάζεται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί στη μονή κι αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των μοναχών για να το ανακαλύψει. Σοφιανός και Τσακκης εξετάζουν το βίντεο απ' το κλειστό κύκλωμα του νεκροτομείου και πλησιάζουν στα ίχνη του Καραΐσκου και του Σταμάτη ώ η ηγουμένη καταφέρνει να τη διεύθυνση του διαμερίσματος του θύματος. Εκεί, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της.

10/11 Επεισόδιο 4

Οι συνεχόμενες απουσίες της Hγουμένης απ' τη μονή βάζουν σε υποψίες την αδερφή Αρσινόη. Η Hγουμένη αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μυστική της έρευνα και την παίρνει μαζί της στην επόμενη αποστολή. Σοφιανός και Τσακαλάκης αξιοποιούν τα ευρήματα του ιατροδικαστικού πορίσματος και μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του Αγγέλου. Παράλληλα, ο Σταμάτης ότι η θα φτάσει στα ίχνη τους και πιέζει τον Καραΐσκο να σταματήσουν να ασχολούνται με τον φόνο του Πέτρου. Λίγο αργότερα μία απ' τις μοναχές δέχεται επίθεση εντός της μονής.