Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος και ο Ιάσος αφήνονται ελεύθεροι και ο Στέφανος ζητάει από την Αλεξάνδρα να αφήσει τον Μάρκο μια για πάντα. Η Μαργέτα, στη δίκη, υπερασπίζεται την Αλεξάνδρα, αφήνοντας άφωνους, , εισαγγελέα και ακροατήριο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα, στη δίκη, καλύπτει τον Μάρκο

Η Αλεξάνδρα, στη δίκη, καλύπτει τον Μάρκο, καθώς τον ηγορούν ως συνεργό της, όμως φαίνεται να έχει παραιτηθεί από όλα. Η Μαργέτα πηγαίνει τα παιδιά στο επισκεπτήριο, προκειμένου να συναντήσουν την Αλεξάνδρα. Ωστόσο, ο ς μαθαίνει γι' αυτό και, θυμωμένος, αποφασίζει να πάρει τα παιδιά και να το σπίτι.

Έπειτα από την καταγγελία για χρηματισμό της Νάντιας, εντοπίζονται στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό διαθεσιμότητα. Ο Μιχάλης εκφράζει την βεβαιότητά του ότι πρόκειται για σχέδιο της Ελπίδας.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μάρκο να την ξεχάσει, ενώ εκείνος σκοπεύει να σεβαστεί την επιθυμία της…Η Ευγενία παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, εξακολουθεί να παραμένει στο πίσω μέρος του μυαλού της η σκέψη για αυτοκτονία. Τέλος, η Βάσω, έντρο, λέει στη Μαργέτα ότι μάλλον η Αθηνά έχει πεθάνει…