Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Γιατρός είναι η νέα σειρά του Alpha που έχει κερδίσει το κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, «σαρώνοντας» στην τηλεθέαση.

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, με τον να διαπιστώνει πως αντί η μνήμη του να γίνεται καλύτερα, αυτή χειροτεύει.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Τέλος τα φάρμακα για τον Ανδρέα – Δημήτρης και Δανάη γίνονται ζευγάρι

Ο Ανδρέας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος καθώς βλέπει πως η μνήμη του χειροτερεύει και αρχίζει να μη θυμάται πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν. Έτσι, παίρνει την απόφαση να ματήσει τα φάρμακα.

Την ίδια στιγμή φτάνει στο νοσοκομείο η αδερφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ' όλους.   την αδερφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί.

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μάθει το μυστικό που κρύβει, ωσ δεν έχει αποτέλεσμα καθώς της προ λιποθυμικό επεισόδιο, με τον Μιχάλη να βγαίνει εκτός . Σε συζήτηση που έχει με τον Μάρκο, έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ' το νοσοκομείο.

Ο Ανδρέας επιδιώκει μία «τυχαία» συνάντηση ανάμεσα σε Δανάη και Δημήτρη, καθώς ο δεύτερος δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στην πρώτη. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά ο γιατρός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης: 

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Τέλος Άννα – Ανδρέας για τον Θοδωρή!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Θεοφανώ και Μάρκος σε μια συζήτηση που θα αλλάξει όσα ξέραμε

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος συναντά αυτόν που δεν πρέπει

 Source link