Η μάσσα επόμενα εσόδια: Η Μάγισσα αποτελεί το νέο δυνατό project μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που έχει καταφέρει ήδη να παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή prime time.

Η Μάγισσα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς στην ελληνική , αν όχι η μεγαλύτερη και συνεχίζει το δικό της ταξίδι στην τηλεθέαση και έως τώρα εντυπωσιάζει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Τέλος η Σιμώνη από τον Πύργο – με Μεταξία

Στα επόμενα επεισόδια της ιρίας του ΑΝΤ1, ο Κανέλλος με τη βοήθεια του Αντρέι επισκέπαι το Γύθειο προκειμένου να βρει απαντήσεις για τον αδερφό του.

Η Μεταξία αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ μετά τις υποψίες της πως συναντιέται κρυφά με τον Μάρκο.

Η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα έγιναν με τη Θεοφανώ στη σπηλιά και φεύγει απ' τον . Η ζωή της θα πάρει απρόσμενη τροπή και δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούριες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων.

Την ίδια ώρα, ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια. Ο Σπήλιος δεν καταφέρνει να βρει τον θησαυρό ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη. Η Μεταξία τείνει ψεύτικη χείρα φιλίας στη Κερασίνα.

Ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων, ενώ ο Κανέλλος θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει.

Η Θεοφανώ επισκέπτεται με τη Σιμώνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου να ελέγξει το χάρισμα της ή ν' απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα. Όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πρέπει.

το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ συναντά τη μητέρα της – Δαμιανή και Πολυξένη την απειλούν

Η Μάγισσ: Τέλος ο Μάρκος – Πίνει το δηλητήριο που θα έδιναν στη Θεοφανώ

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Νέα απόπειρα δολοφονίας που σοκάρει

 Source link