Παγιδευμένοι – Σοκαριστικές εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς , καθώς μια νέα συνεργασία της Άννας με τον μεγαλύτερο εχθρό της θα οδηγήσει σε νέες ανατροπές. Όλοι θα παραμείνουν άναυδοι στο δικαστήριο μετά την ανακοίνωση της άδικης απόφασης.

Παγιδευμένοι – Συνεργασία φωτιά ανατρέπει τα δεδομένα

Άννα και Δημήτρης θα αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα, ενώ τα στοιχεία που εναντίον του Δημήτρη είναι αδιαμφισβήτητα. Παρά τις προσπάθειες της Άννας, ολόκληρος ο κόσμος φαίνεται να είναι εναντίον του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Άννα έχει στο πλευρό της την Υβόννη, την Αγγελική, τον Ανδρέα και τον Σπύρο, οι οποίοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν να αποφύγει τη φυλάκιση. Ωστόσο, η μέρα της δίκης φτάνει και το δικαστήριο ομόφωνα αποφασίζει την ένοχη κατάσταση του Δημήτρη.

Η Άννα, αναμενόμενα, χάνει τον έλεγχο και ξεσπά σε οργή. Υποσχέθηκε να τον σώσει, ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τον κόσμο. Παράλληλα, ο Ανδρέας φέρνει ευχάριστα νέα στην Άννα. Ο εργαστηριακός έλεγχος έδειξε ότι τα αποτυπώματα πάνω στο αρχαίο κειμήλιο, που βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη, ανήκουν στον αδελφό του Άκη. Η ερώτηση παραμένει: Θα καταφέρουν να τον σώσουν; Ποιος θα συνεργαστεί με την Άννα και ποιες θα είναι οι συνέπειες; Όλα θα ανατραπούν στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ