Ο Παράδεισος των Κυριών: ο Ντίνος απευθύνεται στον Βύρωνα να αναζητήσουν την εξαφανισμένη στην Αμερική… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Κανένας δεν επιθυμεί να συνεχίσουν μαζί…

Η ίδια η Γεωργία, πλέον ενήμερη για τον της , έχει απομακρυνθεί τον έρωτά της που ειχε πρότινος. Παρά τις αντιξοότητες και τις αντιρρήσεις που αντιμετωπίζουν, ο ς και η Γεωργία βρίσκουν τρόπο να συναντηθούν ξανά.

Παράλληλα, ο Ντίνος απευθύνεται στον Βύρωνα να αναζητήσουν την εξαφανισμένη Λιζέτα στην Αμερική και να την πιέσουν, ακόμα και να την εκβιάσουν, προκειμένου να την πείσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα και να κατά της . Από την άλλη, η Αμαλία συμφωνεί να βγει με τον Σίμο, και κατά τη διάρκεια της βραδινής τους βόλτας, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα δεν νιώθει εντελώς άνετα με αυτήν την κατάσταση, αφού συνεχίζει να σκέφτεται τον Ντίνο. Ο Φώτης και η Μάγια, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα, και η κατάθεση της Μάγιας είναι αρκετή για να κατηγορήσουν τον για τη δολοφονία της Λόλας.