Ο Πότης και η Άννα αποφασίζουν να πάνε για ψάρεμα με τη βάρκα , αλλά δυστυχώς, η βάρκα τους βουλιάζει και τους αναγκάζει να βρεθούν σε βραχονησίδα. Η ανησυχία αυξάνεται καθώς περνούν οι ώρες χωρίς να εμφανιστούν και ο Αποστόλης απευθύνεται στον Κουράκο, ο οποίος με τη σειρά του ενει το Λιμενικό.

Ο Ορέστης αποφασίζει να προσπαθήσει να τους βρει με το σκάφος του και εντοπίζει κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα στον βυθό της θάλασσας. Οι φίλοι και γνωστοί του Πότη και της Άννας μαθαίνουν τι συνέβη και ανησυχούν. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους , αλλά οι έρευνές τους δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Καθώς πέφτει η , ο Πότης και η Άννα βρίσκονται στη βραχονησίδα, τρέμοντας από το κρύο και τον φόβο. Αντί να τους σει, αυτή η περιπέτεια ένταση μεταξύ τους. Η Άννα κατηγορεί τον Πότη ότι φταίει για την κατάσταση που βρίσκονται, ο Ορέστης τους βρίσκει στη βραχονησίδα, σε άσχημη κατάσταση.

Ο Ορέστης τους σώζει, τους βγάζει στη στεριά και αμέσως μεταφέρονται στο . Εκεί, η Άννα επιμένει πως η μοναδική λύση είναι ο χωρισμός και απορρίπτει τις προσπάθειες του Πότη να την πλησιάσει.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε κρίση, αλλά δεν είναι το μόνο. Ο Γιώργης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, βλέπει την Δήμητρα με τον Ορέστη στο καφενείο και αυτή τη φορά δεν μπορεί να βάλει φρένο στην ζήλια του, όμως κατά τη διάρκεια του καβγά, τα αληθινά συναισθήματά τους.