Παγιδευμένοι: Τα τέσρα πτώματα που εξετάζονται στα εργαστήρια Σήμανσης ανήκουν σε δύο άνδρες και δύο γυναίκες, αλλά η αναγνώρισή τους δεν έχει ακόμα επιτευχθεί. Ένα ρολόι, που βρέθηκε στο χέρι της νεότερης γυναίκας, έχει μια αφιέρωση που μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: σοκαριστική ανακάλυψη…

Μια σοκαριστική ανακάλυψη είναι, όμως, η αναγνώριση της άλλης γυναίκας, η οποία αναδεικνύει τον τραγικό χαρακτήρα της όθεσης. Αυτή η γυναίκα αποδεικνύεται ότι είναι η Κατερίνα, η αδερφή του Σταύρου, πρώην αρραβωνιαστιά του Δημήτρη. Το σώμα της φέρει σημάδια βασανισμού, με μελανιές και ίχνη πνιγμού στο λαιμό, δείχνοντας τον πόνο πριν τον της. Καθώς ο Δημήτρης κληθεί να αντιμετωπίσει αυτή την τραγωδία, αναλαμβάνει το βάρος να ενημερώσει τον Σταύρο.

Ο Σταύρος βρίσκεται σε συντρίβεται. Δεν είχε ιδέα για την επιστροφή της Κατερίνας στην Αθήνα, αλλά πίστευε ότι βρισκόταν ακόμη σε διακοπές με τον Μάρκο. Η απώλεια ανοίγει τον δρόμο για νέες ανακαλύψεις, αφού ο Σταύρος συνειδητοποιεί πόσα άγνωστα κρυβόταν πίσω από τη ζωή της αδερφής του. Αν και η στήριξη των φίλων του, του Ανδρέα, του Δημήτρη και της Άννας, και η της Αγγελικής, της αγαπημένης του, προσπαθούν να τον στηρίξουν, ο Σταύρος αντιμετωπίζει δυσκολία στο να δεχθεί την πραγματικότητα.

Με δάκρυα στα μάτια, εκφράζει την ανυπολόγιστη απώλεια και ζητάει δικαιοσύνη, επιθυμώντας την εντοπισμό του δολοφόνου. Και όμως, το της υπόθεσης αποκαλύπτει ακόμα ανείπωτα μυστικά. Το βάθος του φρικτού μυστηρίου αναδεικνύεται καθώς οι ερευνητές ανακαλύπτουν σκελετούς στο βάθος ενός πηγαδιού, αποκαλύπτοντας την απειλή του δολοφόνου.

Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στο από τα σκελετωμένα θύματα φέρει δαχτυλικά αποτυπώματα της Κατερίνας, προσθέτοντας περισσότερη πολυπλοκότητα στην υπόθεση. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, το μοναδικό άτομο που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο βρίσκεται ανίκανο να μιλήσει, οδηγώντας τον Δημήτρη σε αδιέξοδο.

Ένα μικρό χαρτάκι, αφημένο πάνω στο αυτοκίνητο του τον πανικοβάλει. Ορίζει ένα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο και ξεκαθαρίζει: «Αν η Άννα δεν παραστεί μόνη της στις 12, θα ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα πτώματα στο βάθος του πηγαδιού».