Σασμός: Ο Τόλης, εν αγνοία του μπλέκει στα σχέδια Βασιλικής και της .

Ο παπα-Μιχάλης ξεκινά με τον Παύλο, εστιάζοντας στον Ανδρέα και την Εύα, μιλώντας του για τους φόβους του για την εξέλιξη της σχέσης τους, η οποία φαίνεται είναι πηγή ανησυχίας για πολλούς.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες από την Εύα σχετικά με τον Μαθιό. Είναι πεπεισμένος ότι κρατά κάποια σημαντική πληροφορία που θα του φανεί χρήσιμη στον του ενν των Σταματάκηδων. Παρόλα αυτά, η Εύα τάζει να αποκαλύψει τα μυστικά της και προσπαθώντας να κρύψει την ανησυχία της αναζητά στήριξη από τον Βαγγέλη.

Ταυτόχρονα, ο Αντώνης αντιμετωπίζοντας το βάρος των γεγονότων, αποφασίζει να υποβάλει παραίτηση από την αστυνομία. Νιώθει υπεύθυνος για το αίμα που χύθηκε και που δεν κατάφερε να εμποδίσει, και η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Παράλληλα, η Θοδώρα επιστρέφει στο χωριό διαφορετική, αρνούμενη να ξανασυνδεθεί με τον Γιώργο, η Μαρίνα ένα κακό προαίσθημα για την νύχτα που έρχεται. Και, όντως, η Καλλιόπη και η Βασιλική υλοποιούν τα σκοτεινά τους σχέδια, εκτελώντας μια δολοφονική θεση. Μάλιστα, ο Τόλης, χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις τους, γίνεται μέρος του σχεδίου τους.