Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Στα νέα της σειράς, τα χτυπήματα για την Μαργέτα συνεχίζονται. Παρ' όλα αυτά, πάντοτε έχει δίπλα της τον πιό της φύλακα άγγελο, τον Στέφανο. Αν και χώρισαν , η αγάπη και η φροντίδα παραμένουν ανεξίτηλα μεταξύ τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος καταφέρνει να την πρόταση που περίμεναν και οι δυο

Όσο, λοιπόν, η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πόλεμο που άνοιξε ο γιος της, ο Στέφανος εκεί για να τη στηρίξει. Αντιμέτωπη με έναν εκβιασμό από άτομα που έχουν συμφέρον από την της στην πολιτική, ο Στέφανος αποφασίζει να προστατέψει την καμπάνια της, απειλώντας τους χορηγούς της. Η Μαργέτα βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το αν πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις .

Καθώς ο χρόνος περνά, οι δυο τους δέονται ολοένα και περισσότερο. Σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, κάποια στιγμή ο Στέφανος καταφέρνει να κάνει την πρόταση που περίμεναν και οι δυο. Συγκεκριμένα, ζητά από τη Μαργέτα να ξανασμίξουν.

Η Μαργέτα δεν διστάζει να αποδεχτεί την πρόταση και ξαναβρίσκεται στην αγκαλιά του μεγάλου της έρωτα. Παρόλα αυτά, γνωρίζουν η σχέση τους δεν θα γίνει αποδεκτή ποτέ από τα παιδιά τους.