Η μάγισσα επεισόδια: Για νέες συναρπαικές εξελίξεις ετοιμάζεται η σειρά, Η Μάγισσα, που έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, που φαίνεται και από τηλεθέαση, με τον Πετρούνη και τη Θεοφανώ να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Πετρούνης σε κίνδυνο από την ίδια του την

Το όραμα της Θεοφανώς να δείξει τον δολοφόνο του βρέφους και όσα πίστευε καταρρίπτεται. Η κοπέλα είχε πιστέψει πως ο δολοφόνος είναι μέλος της οικογένειας των Λασκαραίων και πριν προλάβει να περνάει δεύτερη ανάκριση για τα οράματά της, καθώς η Μεταξία πιστεύει πως αυτή σκότωσε το μωρό της.

Ο Φρίξος τη στηρίζει αφού είναι σίγουρος πως το καινούργιο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μαζί αποφασίζουν να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να σύρει όλους τους καπεταναίους της ενάντια στους Τούρκους και να τους ενώσει για το κοινό καλό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα τον φέρει αντιμέτωπο με την ίδια τους την οικογένεια και θα βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Αυτός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει όσα έχει στο μυαλό του, όμως πρέπει να παραμείνει αλώβητος τόσο από την ίδια την οικογένειά του, όσο και από τους Τούρκους που διψούν για εκδίκηση.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με αυτό που δεν περίμενε ποτέ

Η Μάγισσα: Ανατροπή-Ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος Αστέρης – Αργυρώ – Κάνει τη λάθος επιλογή!Source link