Ο γιατρός επόμενα εσόδια: Ο γιατρός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συγκλονίζει μέχρι στιγμής ως δρέας με την ιστορία γιατρού που έχει χάσει τη μνήμη του να συναρπάζει το κοινό.

Ο γιατρός του Alpha έχει λάβει αποθεωτικά σχόλια κυριαρχώντας μάλιστα στα νούμερα στην τηλεθέαση. Η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο ανατρεπτική αλλά και σκοτεινή…

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος καταστρέφει τον Ανδρέα

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας έχει χάσει τη μνήμη του ο Μάρκος έχει ηρεμήσει καθώς πιστεύει ότι πλέον δε μπορεί να αποκαλυφθεί το μυστικό του.

Το μεγάλο μυστικό του είναι φυσικά ότι έδωσε λάθος συνταγή σε νεαρό που έχασε τη ζωή του εξαιτίας αυτού. Ο πατέρας του νεαρού πήρε την κατάσταση στα χέρια του και κατέληξε να πυροβολεί τον Ανδρέα.

Ένα απρόσμενο γεγονός θα όμως τον Μάρκο. Όλα θα ξεκινήσουν όταν από το καθαριστήριο στο κρυφό τσεπάκι στο σακάκι του Ανδρέα το χαρτί της θεραπείας του Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί κατευθείαν τι έχει γίνει και πηγαίνει να βρει τον Μάρκο ζητώντας του τον λογαριασμό αλλά και να βγουν να πουν την αλήθεια καθώς το χαρτί φέρει πάνω του την υπογραφή του.

Ο Μάρκος κρατάει την ψυχραιμία του και του χρόνο για να λύσουν το θέμα. Στην πραγματικότητα όμως ξέρει πως αν αποκαλυφθεί κάτι καταστράφηκε. Στόχος του είναι να το χαρτάκι από τον Ανδρέα κρυφά και βρίσκει διάφορα τεχνάσματα. Μέχρι να το κάνει όμως λέει συνέχεια ψέματα στον Ανδρέα για το τι έγινε και εκείνος τον πιστεύει…

Διαβάστε επίσης:

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Η Σοφία αποκαλύπτει στον Ανδρέα πως ήταν ζευγάρι

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Μαθιό με πλεκτάνη

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Βόμβα των Λασκαραίων – Η Θεοφανώ γεννά τον διάδοχοSource link