Η Μάγισσα επόμενα επεισόΗ Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει την τηλεθέαση και ετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια μάλιστα, ο Μάρκος απογοητεύει ξανά τη Θεοφανώ με τον χειρότερο τρόπο και έτσι προδίδει την εμπιστοσύνη της νεαρής κοπέλας.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος απογοητεύει ξανά τη Θεοφανώ με τον χειρότερο τρόπο

Τα πάντα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 θα ανατραπούν καθώς τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μετά την επίθεση στην , προσπαθώντας να και η ίδια τι της συμβαίνει.

Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους, θα φέρει τα πάνω- κάτω. Η Κερασίνα θα γίνει μάρτυρας μιας συνάντησης του Τζανή και της Μεταξίας.

Την ίδια , ο Μάρκος επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι και θα την απογοητεύσει για δεύτερη φορά. Ένα όραμα, θα στη Θεοφανώ τον δολο του βρέφους.

Όλα αυτά τη στιγμή η Θεοφανώ να ομολογήσει το «χάρισμα» της, στο Ιερατείο, μετά τις αποκαλύψεις της Αγάθης και τα πράγματα για εκείνη θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως περίπλοκα.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Τέλος ο Μάρκος και η Θεοφανώ-Αυτός είναι ο νέος της σύμμαχος!

Η Μάγισσα: Οι Τούρκοι προκαλούν συμμαχία που δεν περίμενε κανείς

Η Μάγισσα: Οι Λασκαραίοι στριμώχνουν άγρια τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Ο Πετρούνης σε κίνδυνο από την ίδια του την οικογένειαSource link