Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας για ακόμα μία φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα λόγια ς αδελφής του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της ιράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: η μεγάλη ..

Ο Ανδρέας για ακόμα μία φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα λόγια της αδελφής του, της Χρυσοστόμης, σχετικά με τη γυναίκα του, χωρίς να έχει αντίληψη ότι ταυτόχρονα ο ανιψιός του, ο Κίτσος, αποφασίζει να στείλει ένα γράμμα στη Μάρμω, προτείνοντας να φύγουν μαζί!

Καθώς ανυπομονεί για την απάντηση της, δεν γνωρίζει ότι εκείνη νιώθει σχεδόν έτοιμη να διαλύσει τη της. Παράλληλα, ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται ότι η Μιρέλλα έχει μυστικά, ενώ η Λιάνα είναι παγιδευμένη με την πρόταση γάμου από τον Γαζή και η Ματούλα διψά για εκση όσον αφορά τον χαμό του συντρόφου της.

Η Θάλεια, χωρίς καμία ιδέα που να αναζητήσει το του Δημήτρη, βρίσκεται να αναζητήσει βοήθεια από τον Ανδρέα. Η επίσκεψή της συγκινεί τη Μάρμω και την περισσότερο στον άντρα της.

Προκειμένου να μην πληγώσει τον άντρα της, η Μάρμω, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ζητά από τον Κίτσο λίγο χρόνο για να σκεφτεί προτού λάβει την μεγάλη απόφαση. ό την άλλη πλευρά της, η Νίνα αβάλλει κάθε προσπάθεια για να συνεχίσει την σχέση.