Η Μάγισσα επόμενα επεισόΗ Μάγισσα αποτελεί το νέο δυνατό project μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που έχει καταφέρει ήδη να παίξει σημαντικό στη φετινή prime time.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς Ελληνική τηλεόραση, αν όχι η μεγαλύτερη και συνεχίζει το δικό της ταξίδι στην τηλεθέαση.

Η επόμενα επεισόδια: Ο Εμρέ πασάς βάζει τέλος στους Γερακάρηδες

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας του ,  ο με μια αιφνιδιαστική απόφαση του και πιεσμένος από τα ένοχα μυστικά του παρελθόντος, ανατρέπει τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, παραιτείται και κάνει τον Μάρκο πρώτο καπετάνιο της φαμίλιας των Λασκαραίων γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε κανείς.

Την ίδια ώρα, η μοναχή Αγαθή, θα μια απόφαση που θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα καθώς θα προδώσει άλλο την εμπιστοσύνη της Θεοφανώς.

Έτσι, αποκαλύπτει στο ιερατείο πως η κοπέλα βλέπει οράματα και γκρεμίζει όλα της τα όνειρα για να φύγει με τον αγαπημένο της Μάρκο.

Την ίδια ώρα, ο Εμρέ πασάς δέχεται επίσκεψη από τον προδότη των Γερακάρηδων και μαθαίνει για τα κουρσέματα τους και πλέον είναι να τους καθαρίσει, βάζοντας τους τέλος στα όποια σχέδια τους.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Βόμβα-Η Θεοφανώ γεννά τον διάδοχο των Λασκαραίων!

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως πίσω από τον ρασοφόρο κρύβονταν ο αδελφός του Τζανέτος

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ συναντά τη μητέρα της – Δαμιανή και Πολυξένη την απειλούν

Η Μάγισσα: Τέλος ο Μάρκος – Πίνει το δηλητήριο που θα έδιναν στη ΘεοφανώSource link