Η Μάγισσα: Είναι πλέον βέβαιο ότι η Θεοφανώ έχει καταλάβει ότι ο Βρώτσος εμπλέκεται στη δολοφονία βρέφους. Αποκαλύπτει τις υποψίες στον Φρίξο, και μαζί επινοούν ένα σχέδιο για να τον αποκαλύψουν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Οι προσδοκίες διαψεύδονται

Ωστόσο, οι προσδοκίες τους διαψεύδονται. Η Πολυξένη τα σχέδια της Θεοφανώς και του Φρίξου και ενημερώνει αμέσως τον Βρώτσο, ο οποίος αντιδρά αποφασιστικά, και οι δύο νέοι βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι και ο Τζανής βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Ρώσος συνεχίζει την έρευνά του και υποψιάζεται ένα μέλος της Λάσκαρη ως τον δολοφόνο του βρέφους, αντί για τον Βρώτσο.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Τζανή. Μάλι ο Αντρέι στον Κανέλλο τις υποψίες του κι εκείνος μένει άναυδος. Ωστόσο, ο Αντρέι είναι σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του και ο Κανέλλο μεταφέρει Δαμιανή όσα του είπε.

Εκείνη αντιδρά έντονα και του εξηγεί ότι δεν πρέπει να πει τίποτα στον Μιχαήλ, καθώς έτσι θα μπει σε κίνδυνο ο μοναχογιός της, ενώ υποστηρίζει ότι ο Τζανής δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο.

Ξέρει καλά ότι αν ο Μιχαήλ και ο Μάρκος μάθουν για τις υποψίες του Ρώσου, ο Τζανής θα βρεθεί στο στόχαστρό τους, και θα προκύψουν σοβαρές διαμάχες. Στα υπόγεια του Πύργου, συνομωσίες συνεχίζουν να εξελίσσονται και ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί σε όλους.