Παγιδευμένοι: Ο Πάνος ορκίζεται εκδίκηση

Ο Παναγιώτης Βερβερίδης βρίσκεται στο έδαφος, τραυματισμένος από τη σφαίρα του Δημήτρη. Η αιμορραγία είναι ατάσχετη, και ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να τη σταματήσει. Παράλληλα, και ο Ανδρέας παλεύει για τη ζωή του, και το ασθενοφόρο καθυστερεί.

Ο Σπύρος, που συνέρχεται από το χτύπημα του Παναγιώτη, σπεύδει να βοηθήσει. Είναι δίπλα στον Παναγιώτη, ενώ ο Δημήτρης μεταφέρει τον δράστη με το δικό του αυτοκίνητο, ελπίζοντας να του τη ζωή. Στο νοσοκομείο, και οι δύο τραυματίες βρίσκονται σε κρίσι κατάσταση.

Φίλοι και συγγενείς περιμένουν με αγωνία ενημέρωση από τους γιατρούς. Όταν αυτοί εμφανίζονται, τα νέα για τον έναν από τους δύο δεν είναι καλά. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο Παναγιώτης τελικά έχασε τη ζωή του λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο ίδιος αφαίρεσε μια ζωή.

Αντίθετα, ο Ανδρέας αναρρώνει, φέρνοντας ανακούφιση στους πάντες, ειδικά στη Δανάη, που φοβόταν για τον πατέρα της. Η Άννα, , δεν έχει την ευκαιρία να χαρεί, καθώς βλέ τον της σε κατάσταση σοκ να εξέρχεται από το νοσοκομείο. Καθώς προσπαθεί να τον υποστηρίξει, αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται βοήθεια και την ζητά από τον Σπύρο, τον μοναδικό που γνωρίζει πώς είναι να ς έναν ύποπτο εν ώρα καθήκοντος.

Τα λόγια του πατέρα του αποτελούν παρηγοριά για τον Δημήτρη. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν είχε άλλη επιλογή παρά να πυροβολήσει τον Παναγιώτη για να τον εμποδίσει να το σκάσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο παππούς του, Πάνος Βερβερίδης, αδυνατεί να την αλήθεια και απειλεί ευθέως τους εισαγγελείς που έκοψαν το νήμα της ζωής του εγγονού του.

Ορκίζεται εκδίκηση και ο Αλέκος που είναι πάντα δίπλα του, κάνει τα πάντα για να το μίσος του. Έχει καταφέρει να βρει την ευκαιρία που αναζητούσε για να τον Δημήτρη και τον Σταύρο και φυσικά δεν πρόκειται να την αφήσει να χαθεί…