Ο έρωτας της Στάσας για τον Στράτο έρχεται φως… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Χρήστος ξαναβρίσκει τον εαυτό του σε μια άσταση όπου οι επανέρχονται στη ζωή του. Αυτοί οι εφιάλτες τον στοιχειώνουν, τον γεμίζουν με έμμονες ιδέες που δείχνουν πως ο πατέρας του είχε κακοποιήσει βάναυσα και κακομεταχειριστεί τη μητέρα του.

Ταυτόχρονα, στο σπίτι των Σκουταρέων, η Ιουλία αποκαλύπτει το μυστικό που η Στάσα κρατούσε κρυφό για : τον έρωτά της για τον Στράτο. Την αυτή πλέον δεν να την αρνηθεί, ενώ η κόρη της την κοιτά προδομένη.

Στον Τύρναβο, ο Κωστής συναντά τον Στράτο και τον πιέζει να αποκαλύψει το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του Νικόλα. Ρίχνει υπονοούμενα για την αιτία που είχαν χωρίσει οι δύο άντρες και του να αφήσουν πίσω τις παλιές έχθρες. Ωστόσο, η πρότασή του τον Ραζίνη σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον της οικογένειάς του.

Εν τω μεταξύ, η Κερασίνα «πασάρει» στην Κατερίνη ένα προξενιό με νέο υποψήφιο μνηστήρα, τον οποίο, με το περιοδικό 7 μέρες Tv, εγκρίνει και ο πατέρας της, ενώ η Ιουλία αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στον Γρηγόρη, το οποίο όμως δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια του…