Το Μυστικό της : Η Ειρήνη πάει στο σπίτι της κι ο Αρίστος τη βλέπει χαρούμενος. Εκείνη του λέει πως πήγε για να μείνει μόνη ι μόνο για να κοιμηθεί εκεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις από τα επόμενα επεισό της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 19-20

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 26/8 Επεισόδιο 19-20

Η Χάρις ξαφνιασμένη που βλέπει το Νικόλα στο σπίτι του Στέφανου. Ο Στέφανος τα μπαλώνει, λέγοντας της ότι ο πήγε να του πει τα καλά νέα για την Αμάλα. Όταν ο Νικόλας φεύγει, η Χάρις ζητάει απ΄ τον Στέφανο να δει το σπίτι του και του κάνει ερωτήσεις σε σχέση με την υιοθεσία.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι της κι ο Αρίστος τη βλέπει χαρούμενος. Εκείνη του λέει πως πήγε για να μείνει μόνη και μόνο για να κοιμηθεί εκεί.

Ο Χριστόφορος αγριεμένος που είδε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Έλενα μ΄ αυτόν και την Ειρήνη, τα βάζει μαζί της και τη διώχνει. Πάνω στην ένταση, , τον πιάνει πάλι ένας δυνατός πόνος στο κεφάλι.
Ο Παύλος ευχαριστεί την Κρίστια που δεν ανέφερε τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, όπως της είχε ζητήσει. Η Κρίστια του λέει πως θα ΄πρεπε να πει στη Χλόη για τον Γρηγόρη, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να το μάθει, αφού σάιτ απ΄ τη δίκη του είναι παντού στο ίντερνετ.
Η Έλενα έχει επιστρέψει στη Λευκωσία και σκέφαι ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της. Αυτό που την ενδιαφέρει τώρα, είναι να μάθει ποια είναι η σχέση του Χριστόφορου και της Ειρήνης. Μη βρίσκοντας άκρη, σκέφτεται να βρει πού μένει ο Μάρκος, μήπως βγάλει κάτι από κει.

Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα να παραλάβει τα όπλα του Χριστόφορου κι ο Άλκης του λέει για το σήμα απ΄ το κινητό του Πολυβίου, που εντοπίσανε κοντά στην εταιρία του Χριστόφορου. Ο Φίλιππος το λέει στον Χριστόφορο, αφού πιστεύει ότι κάποιος πάει να τους παγιδέψει και να τους μπλέξει με το φονο του Πολυβίου.

Ο ς βλέπει τη μελανιά στο μάτι της Λουίζας και τα βάζει με το Δώρο. αρνείται ότι τη χτύπησε, του λέει πως η Λουίζα έπεσε πάνω στον καυγά τους, αλλά, ο Άρης δεν τον πιστεύει. Θυμωμένος με το Δώρο, πάει στην εταιρία και λέει στον Φίλιππο ότι θέλει να μιλήσει στον Χριστόφορο.