«Αίμα στο αίμα»… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια τ σειράς Σασμός…=

Ο Παύλος την κρυψώνα του Λάζαρου από τα ξαδέλφια και αμέσως ενημερώνει τον Αντώνη. Πρέπει πάση θυσία να τερματιστεί αυτή η τρέλα και να αποφευχθεί η νέα βεντέτα.

Ο Φραγκιαδάκης τρέχει να λάβει τους Σταματάκηδες και να συλλάβει τον Λάζαρο προτού χυθεί κι άλλο αίμα. Όμως, η Βασιλική και η Καλλιόπη έχουν ήδη το σκοτεινό τους σχέδιο και η αυτοδικία είναι η μοναδική λέξη για τις δύο γυναίκες.

«Αίμα στο αίμα» λένε με αποφασιστικότητά και ξεκινούν προς το κρησφύγετο του Λάζαρου, αλλά δεν γνωρίζουν ότι οι έχουν ήδη λάβει για την προστασία του.

Εν τω μεταξύ, ο Αστέρης, αισθανόμενος προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και να μοιράσει την περιουσία τους, ζητώντας βοήθεια από την Στέλλα.

Παράλληλα, η Θοδώρα προετοιμάζεται να αφήσει την Κρήτη και αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Γιώργο. Η αλήθεια για τον θάνατο του Πέτρου έχει διαλύσει την Μαρίνα, η κατηγορεί τον Αντώνη.

Πλημμυρισμένη από τον πόνο, η Μαρίνα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, παίρνει ακραία απόφαση και στον Αντώνη ότι θα φύγει από το σπίτι του για να ηρεμήσει και να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης τους. Από το μυαλό της της όμως περνάει ακόμα και το διαζύ.