Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει την τηλεθέαση και ετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξ.

Στη συνέχεια της σειράς, οι Τούρκοι επιτίθενται στο χωριό και με αυτόν τον τρόπο προκαλούν μια συμμαχία που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε κανείς.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Οι Τούρκοι προκαλούν συμμαχία που δεν περίμενε κανείς

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας του ΑΝΤ1, οι Τούρκοι θα επιτεθούν στο χωριό, αναγκάζοντας έτσι και τους Λασκαραίους να ταχθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων.

Την ίδια ώρα, ο Πετρούνης έχει ένα τολμο για να σύρει όλους τους καπεταναίους της Μάνης ενάντια Τούρκους αυτό απαιτεί μια ενέργεια μέρους του, που θα τον φέρει απέναντι στην οικογένεια του.

Παράλληλα, τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μετά την επίθεση στην Αγάθη, προσπαθώντας να καταλάβει και η ίδια τι της .

Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον με τους Τούρκους, θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Ακόμη, η Κερασίνα θα γίνει μάρτυρας μιας συνάντησης του Τζανή και της Μεταξίας… Ο Μάρκος επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι και θα την απογοητεύσει για δεύτερη φορά. Ένα , θα δείξει στη Θεοφανώ τον δολοφόνο του βρέφους..

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Βόμβα-Η Θεοφανώ γεννά τον διάδοχο των Λασκαραίων!

Η Μάγισσα: Ο Εμρέ πασάς βάζει τέλος στους Γερακάρηδες

Η Μάγισσα: Οι Λασκαραίοι στριμώχνουν άγρια τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως πίσω από τον ρασοφόρο κρύβονταν ο αδελφός του ΤζανέτοςSource link