Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά  ΑΝΤ1 σαρώνει την τηλεθέαση και ετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

Η με τον Μάρκο ετοιμάζονται να το σκάσουν μαζί. Οι εξελίξεις θα είναι πολύ διαφορετικές. Το χάρισμα της κοπέλας θα γίνει γνωστό σε όλους!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Οι Λασκαραίοι στριμώχνουν άγρια τη Θεοφανώ

Στη συνέχεια, η  Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο, περνώντας δεύτερη ανάκριση για τα οράματα της, αυτή τη φορά απ' την οικογένεια των Λασκαραίων καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι την θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση.

Ο Αντρέι θα μάθει κάτι για τον Τζανέτο που θα τον αναστατώσει, ενώ η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον δότη του πύργου της. Η σχέση της με τον Μάρκο οδηγείται σε αδιέξοδο.

Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ' έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του .

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Βόμβα-Η Θεοφανώ γεννά τον διάδοχο των Λασκαραίων!

Η Μάγισσα: Ο Εμρέ πασάς βάζει τέλος στους Γερακάρηδες

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως πίσω από τον ρασοφόρο κρύβονταν ο αδελφός του Τζανέτος

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ συναντά τη μητέρα της – Δαμιανή και Πολυξένη την απειλούνSource link