Παγιδευμένοι: Οι Παγιδευμένοι επιστρέφουν σύντομα για να προσθέσουν νέα αγωνία στα βρά μας. Όσα θα ακολουθήσουν στην νέα σεζόν αναμένεται να κόψουν την ανάσα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Οι Παγιδευμένοι επιφυλάσσουν ακόμη πολλές εκπλήξεις

Για τον Δημήτρη και την Άννα έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Όμως, ποια είναι η μοίρα των υπολοίπων χαρακτήρων στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Αρχικά, ο Αλέκος αποφυλακιστεί, αλλά η φήμη του έχει υποστεί κάποια μεγάλη ζημιά. Έχοντας χάσει την περιουσία του, προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του και να επανακτήσει .

Η Χρύσα, από την πλευρά της, επιδιώκει μια νέα στη ζωή της. Ξεκινά να δουλεύει στο νέο γραφείο της Άννας και μέσω του διαδικτύου έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό νεαρό γιατρό.

Ο Θοδωρής αναλαμβάνει εργασία στο κυλικείο του αστυνομικού τμήματος, με το στόχο να εντοπίσει τον Άκη, ο οποίος τον είχε προδώσει και στείλει φυλακή. Σύντομα, ένας δημοσιογράφος πλησιάζει τον Θοδωρή, καθώς ανα πληροφορίες για τις δολοφονίες που συνέβησαν.

Ο Παναγιώτης Μαργέτης θα ανβει τον ρόλο του δημοσιογράφου, ο Λάμπρος Κωνσταντέας θα υποδυθεί έναν δικηγόρο που η Άννα θα προσλάβει, χωρίς να γνωρίζει τα κρυμμένα μυστικά που κουβαλά.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, θα γνωρίσουμε επίσης νέους , οι οποίοι αναμένεται να ανατρέψουν τα δεδομένα. Αυτοί περιλαμβάνουν τον νέο διοικητή του αστυνομικού τμήματος, καθώς και τη γυναίκα που θα νοικιάσει το σπίτι της θείας ς. Επιπλέον, ένας επιχειρηματίας της νυχτερινής ζωής συνεργασία με τον Αλέκο.

Ένα είναι βέβαιο: Οι Παγιδευμένοι επιφυλάσσουν ακόμη πολλές εκπλήξεις για το κοινό…