Η Γη τ Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος της ς σειράς «Γη της Ελιάς» ολοκληρώθηκε με ένα , επεισόδιο. Οι συντελεστές αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ανακοίνωσαν η σειρά θα επιστρέψει το φθινόπωρο για την τρίτη σεζόν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Μαρίνας…

ν αρχή της τρίτης σεζόν, η Μαρίνα βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η οικογένεια των Βρεττάκων αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες.

Πολλές συμφορές θα τους πλήξουν, αλλά κυρίως τη Μαρίνα και τον Μάνο, που θα πενθήσουν για το μωρό τους πριν καν γεννηθεί. Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο σπίτι του Ισίδωρου στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, η Μαρίνα κατέρρευσε και αυτί είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή η δική της όπως και του παιδιού της.

Με τον Μάνο στο πλευρό της, στον γιατρό για εξετάσεις και υπέρηχο. Τα αποτελέσματα σοκαριστικά, καθώς η καρδιά του μωρού δεν χτυπά πια, έτσι ο γιατρός τους ότι το παιδί δεν θα γεννηθεί ποτέ, αφού είναι νεκρό.

Η είδηση σοκάρει τη Μαρίνα και τον Μάνο, που βυθίζονται τον πόνο τους. Η οικογένεια των Βρεττάκων βρίσκεται τώρα πια σε μεγάλο πένθος.