Το Μυστικό της Πεταλούδας 16/10: Ο Φίλιππος είναι στο νοσοκομείο με τον και περι με αγωνία να μιλήσουν με τρούς για να μάθουν πώς είναι ο Χριστόφορος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 73

Η Σοφία δε λέει αμέσ στην Ειρήνη ότι ο Χριστόφορος είναι στο νοσοκομείο, αλλά, τη βλέπει ανήσυχη επειδή δεν της απαντάει στο τηλέφωνο αναγκάζεται να της το πει. Η Ειρήνη φεύγει αμέσως για το νοσοκομείο, παρ΄ όλο που η Σοφία προσπαθεί να την εμποδίσει.

Ο Παύλος βγάζει καινούργια εισιτήρια για να πάνε με τη Χλόη στην Κρήτη. Όταν, όμως, η Χλόη του λέει ότι μίλησε με την Κρίστια και της ζήτησε συγνώμη που την αδίκησε, ο Παύλος έχει ένα ξέσπασμα που κάνει τη Χλόη να υποψιαστεί πως ο Παύλος δεν της τα ΄χει πει όλα και υπάρχουν ακόμα που της κρύβει.

Η Κρίστια, ταραγμένη μετά τη συνάντηση με τον Παύλο και σίγουρη πια ότι είναι ο Γρηγόρης, συναντιέται με τη Λουκία, που ήταν ανακρίτρια στην υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας του Γρηγόρη και της εξομολογείται τους φόβους της.

Η Λουίζα λέει στο ότι ο Χριστόφορος είναι στο νοσοκομείο. Η Χριστίνα, που το ακούει, ταράζεται πολύ και δεν ξέρει τι να κάνει, αν πρέπει να δείξει στο Θέμη το ημερολόγιο της Εύας ή όχι.