Το Μυστικό της Πεταλούδας 13/10: Ο Παύλος, που τα έχει εξομολοθεί όλα στη Χλόη για το Γρηγόρη, της ζητάει καταρρακωμένος να τον συγχωρέσει και της ορκίζεται ότι δε θα της ξαναπεί ποτέ ψέματα για κανέναν λόγο…. Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλες τις εξελίξ τα επόμενα επεισόδια της ς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 70

Ο Μάρκος, έξαλλος μετά που βρήκε το σημείωμα της Έλενας στο σπίτι του, ζητάει απ΄ τον Χριστόφορο να του πει πού μπορεί να τη βρει. Του λέει τι έγινε και για τα ψέματα, που είπε η Έλενα στην Κρίστια κι ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι η Έλενα δεν πήρε το μήνυμα να μείνει μακριά απ΄ αυτόν κι απ΄ τα παιδιά του, όπως την είχε ειδοποιήσει.

Ο Στέφανος τηλεφωνεί στην Ειρήνη και της λέει για το τεστ DNA, που ζήτησε η Λουκία να κάνουν αυτή, ο Μάρκος κι ο Χριστόφορος. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως έτσι θ΄ αποδειχθεί ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και του τηλεφωνεί ταραγμένη να του το πει. Ο Μάρκος, που είναι με τον Χριστόφορο και το μαθαίνει κι αυτός, λέει πως θ΄ αρνηθεί να κάνει το τεστ, το ίδιο κι η Ειρήνη, αλλά, ο Χριστόφορος ξέρει ότι θα αναγκάσουν να το κάνουν.

Η Κρίστια είναι καταρρακωμένη απ΄ αυτά που της είπε η Έλενα, όταν τη βρήκε στο σπίτι του . Της τηλεφωνεί ο Θέμης για να μάθει τι είπαν ο Μάρκος και η Ειρήνη στην κατάθεση τους, αλλά, η Κρίστια δεν έχει μιλήσει με το Μάρκο και δεν ξέρει τίποτα.

Ο Στέφανος πάει στο Νικόλα και τον ρωτάει γιατί δεν του είπε ότι σκοπεύει να φύγει για την Αθήνα με τον Σταύρο, αλλά, ο Νικόλας, παρ΄ όλο που δε θέλει να το κάνει, λέει στο Στέφανο ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα απ΄ τη σχέση τους.

Η Χριστίνα μαζεύει τα ρούχα της Εύας που είχε πετάξει στο πάτωμα και τα στη ντουλάπα και βρίσκει στη ντουλάπα ένα πρόσφατο ημερολόγιο της Εύας, που όταν το , μαθαίνει συγκλονισμένη αυτό που η Εύα δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν.