Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει στην τηλεθέαση και για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια της σειράς, η αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου ανατρέποντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα δεδομένα προκαλώντας παράλληλα μπαράζ εξελίξεων επόμενα επεισόδια.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου

Στο μέλλον της σειράς, ο Αντρέι θα μάθει κάτι για τον Τζανέτο που θα τον αναστατώσει, η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον προδότη του πύργου της.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ' έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο τους, αποφασίζουν να τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Την ίδια ώρα, η κοπέλα επιστρέφει στον πύργο, περνώντας δεύτερη ανάκριση για τα οράματα της, αυτή τη φορά απ' την οικογένεια των Λασκαραίων καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο. Κάποιοι την πιστεύουν, ι την θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να καμία εξήγηση.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Τέλος ο Μάρκος και η Θεοφανώ-Αυτός είναι ο νέος της σύμμαχος!

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος απογοητεύει ξανά τη Θεοφανώ με τον χειρότερο τρόπο

Η Μάγισσα: Οι Λασκαραίοι στριμώχνουν άγρια τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Ο Πετρούνης σε κίνδυνο από την ίδια του την οικογένειαSource link