Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Κρίστια βλέπει άναυδη πως ο Παύλος, ο άντρας της Χλόης, είναι ίδιος με τον Γρηγόρη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 15-16

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 24/8 Επεισόδιο 15-16

Ο Χριστόφορος βοηθάει την Έλενα να απ΄ το χαντάκι που έχει πέσει ι βλέπει πως έχει χτυπήσει το γόνατο της. Αναγκαστικά την πάει στο σπίτι του αφού δε μπορεί να περπατήσει μέχρι τη σκηνή της.

Η Ειρήνη ετοιμάζεται να πάει να καταθέσει στην αστυνομία, αλλά, πριν πάει, έρχεται ο Φίλιππος που είχε ανησυχήσει γι΄ αυτήν. Η Ειρήνη του λέει πως θα πει στην κατάθεση της ότι ο Χριστόφορος είναι ο .

Η Λουίζα φτιάχνει για τον Θέμη και τον παρακαλεί να συνέλθει για χάρη της Χριστίνας, όταν η Χριστίνα επιστρέφει σπίτι απ΄ τον Μάρκο και τους πετυχαίνει να μιλάνε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.

Η Κρίστια μετά την επίσκεψη της στον ειδικό στο Μιλάνο, πάει να περάσει λίγες μέρες στο Κόμο. Εκεί συναντάει τυχαία την Χλόη, μια νιόπαντρη Κύπρια, που έχει πάει για ταξίδι του μέλιτος. Η Χλόη ενθουσιασμένη που βρήκε την Κρίστια, που είναι κι αυτή απ΄ την Κύπρο, της λέει να φάνε μαζί για να γνωρίσει και τον άντρα της.

Η Κρίστια βλέπει άναυδη πως ο Παύλος, ο άντρας της Χλόης, είναι ίδιος με τον Γρηγόρη. ραγμένη, δεν καταλαβαίνει πως είναι δυνατόν να έχουν αυτή την απίστευτη ομοιότητα. Η Χλόη της προτείνει να βγουν για ένα ποτό οι τους κι η Κρίστια να πάει για να μάθει πιο πολλά για τον Παύλο.